4. helmikuuta 2014

The reason we get nothing done...

  Ihana fiilistelyaamu ja Stache. The reason we get nothing done kotiutui meille perjantai-iltana, kun oltiin katsomassa Stachen keikkaa Kauppayhtiöllä. Sanoisinko, että aivan loistavaa hyvän mielen musiikkia. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä täkäläinen bändi. Tukekaa poikia, pojat osaa.
 
  Vaikka aamu alkoikin harvinaisen mukavasti ja soljuvasti ja kaikkea, niin tuli siitä sitten loppujen lopuksi kaaos ja myöhästyttiin luennolta. Ei mitenkään epätavallista, mutta no harm done. Täällä mä oon ja kirjottelen teille samalla, kun odottelen Iiroa luennolta, että päästään osteleen juttui meille kotiin, KOSKA me vihdoin ja viimein sovittiin päivä meidän tupareille. Ne on sitten tämän kuun loppupuolella, ettäs tiedätte. Että kämppäpostaus lähestyy ystäväiset! ;)

  //This morning started so nicely. Coffee, awesome music, nothing to worry about. But it didn't matter how nicely it began. The rest of the morning was very chaotic and, surprice surprice, we were late as always. But no harm done and here I am writing to you guys while waiting Iiro so we can go and buy some stuff to our home. And hey! We are finally having a housewarming party this month! So the home tour is approaching my friends! ;)

4 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄÄ mullaki lähti levy tilaukseen, oijoijoiiiii! ja hei ilet, me tullaan tupareihin jou

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! On hyvä levy. ;) Ja awesome! :))

   Poista
 2. ...onks nää kuvat nyt otettu sil uudella kamerallas? :)) Miten se on toiminut muuten..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole otettu. :D Että ihan sillä 6D:llä nämä. Mutta toiminu tosi jees! Harmittaa vaan, että ollu niin hirveän pimeää täällä kokoaika, niin ei ole päässyt ihan kunnolla valosalla testaamaan. Tarkennus on vähän hidas hämärässä, mutta ihan ok, kun pystyy hätätapauksessa kuitenkin manuaalisesti tarkentaan. Ah ja linssisuojuksen hävitin heti kättelyssä, koska se lähtee niin kauhean helposti irti! Ihan hipaisusta. Huoh. Life is hard.

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com