31. toukokuuta 2014

Ajatus vaatekaapista

  Farkku on selvästikin se juttu, mistä saan eniten kiksejä tällä hetkellä. Revitty ja rento olemus saa mut tuntemaan oloni kotoisaksi. Välillä eksyn kokeilemaan jotakin muuta, mutta päädyn välittömästi peiliin katsomisen ja tympeän ilmeen seurauksena vaihtamaan takaisin comfort zonelle.

  Ja tämänpä takia mun vaatekaappi tarvitsisi sellaisen true päivityksen. Haluun, että mun koko kaapin sisältö on mulle sitä mukavuusaluetta. En usko, että mikään tekee ihmisestä tyytyväisempää kun se, että voi vetää kaapista niskaansa mitä tahansa ja se toimii ja se tuntuu omalta. :)

  //Denim is the thing for me now. Distressed and relax makes me feel cosy. And It always have, actually. Sometimes I try something different but immediately after a look in the mirror I'll change back to my precious comfort zone. And this is why my wardrobe needs a true update. I want all of my clothes to be in that comfort zone. Don't think that anything will make you happier than being able to wear anything from your closet and knowing that it works and feels your own. :)

2 kommenttia:

  1. Niinpä - hyvin sanottu. Mukavissa vaatteissa tuntee itsensä myös kauniimmaksi kun ei ole hankala olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta. Mun mielestä sanonta "mitä epämukavampi sun on olla, niin sitä kauniimmalta näytät" on niin absoluuttista roskaa. :D

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com