9. toukokuuta 2014

Oon oranssi

  Jos vaikka manattaisiin meille kesä? Kesäväreissä ja kesä mielessä, kesä meissä ja lopulta me kesässä. Ja... silleen. Himoitsen ja haluan ja tarvitsen kunnon kesäessentiaaleja! Haluan tuunata uudet shortsit ja metsästää täydellisiä löllökesäpaitoja ja ostaa vaikka uuden huulipunan jajaja sandaalit. Oi ja haluan jonkun niin lepattavan ja liehuskelevan hameen, että oikeen pikkarit vilkkaa haha! Kesä on alastomuuden ja vähintäänkin puolialastomuuden aikaa ihmiset.

  Kesän odottaminen tekee mut ihan höpöksi. Talvella näytän lähinnä vain vihaiselta, mutta kesällä mä olen ihan tyttönen. Semmonen tyttönen, joka tykkää kieriä nurtsilla, ottaa arskaa, poimia kukkia ja vaeltaa paljain varpain kylillä. Ehkä silloin tällöin kiipeän puuhun tai juoksen salaa yönhämärissä alastomana naapureiden pihalla. Hihii jännittävää! Mutta ehkä lopetan ennen kuin paljastan liikaa (hehhe ;;;D). Voi tsiisus, antakaa anteeksi. Kertokaa te vuorostaan mulle, että millasia kesäpersoonia siellä on? Säilyykö minänne ihan samana läpi vuodenaikojen, vai vetääkö tämä lämmön lähestyminen teidätkin höpöksi? Nähään!

  //Let's summon the summer! Maybe wearing summer colours will bring the summer here faster? Oh god I crave summer essentials like diy-shorts, loose shirts, sandals and lipsticks... And I want to have a really fluttery skirt. Maybe even a floral one! This wait makes me go all cuckoo. In the summer I'm like totally different person. I'm silly, laughing all the time, happy.. Oh, I can't wait guys! This summer is gonna be awesome!

6 kommenttia:

 1. Hehe, muut kyllä mutta en tunnusta kyllä mitään naapureiden pihaan liittyvää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ei kaikkea ehkä kannatakaan tunnustaa. ;P

   Poista
 2. Lähinnä koko talven odotan, että on kesä, joten talvella olen usein aika laiska ja masentunut. Ja kun alkaa lämpenemään, virtaa löytyy vaikka muille jakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! Talvella on aivan järjettömän vaikeata päästä ylipäätänsä pedistä ylös, kun taas kesällä on aina into pinkeenä tsuppaamassa joka paikkaan, kellon ympäri. :D

   Poista
 3. Tosi kaunis!! Ihanat kuvat!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com