4. kesäkuuta 2014

Musta Aurinko

  Eilinen oli taas kerran niitä päiviä, kun mikään olemassa oleva vaate ei tuntunut hyvältä. Vain pieni askarteluhetki ja olin taas valmis kohtaamaan auringonvalon. Revin übertylsän mustan topin lyhyeksi ja käytin jämäpalat uuteen otsapantaan. Vanhoista trikoopaidoista tulee mun mielestä parhaat ja just sopivasti joustavat pannat! Mun kaikki taitaakin olla vain näitä... :D

  Mutta ihan vain vinkkinä, jos tykkäät askarrella ittellesi pantoja tai houkuttaisi askarrella, niin tässä on yksi tapa. Tätä varten leikkasin kolme suirua, venytin ja letitin, solmin takaa ja lisäsin mun jämäaarrepussukasta löytyneen auringon. Ei mitään sen erikoisempaa. :) Mutta hei! Koska ulkona on niin näpsäkkä ilma, niin suuntaan sinne. Heips!

  //Yesterday was one of those days when none of your clothes feel right. Just a little crafting moment and I was once again ready to go. I ripped my old boring black top and made it a croptop. Then used the rest of it to make this headband. In my opinion you'll get the most perfectly stretchy ones this way! I think all of my headband are made like this... :D So if you are looking for a way to make your own headband then here's one way to do it. For this one I cut tree strips, streched them and braided them, made a knot and added the little sun on the front. Nothing too hard, right? :D Well anyways! It's so pretty outside that it would be a crime not to go there. Bye!

8 kommenttia:

 1. ooot nii taitava noitten kanssa & rakastan sun tyyliä♥ kiitti tuunausvinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti. :) Ja ole hyvä! Kiva kuulla jos oli käyttisidea. ^^

   Poista
 2. Sun tyyli on niin upea!

  forgotten-tapes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Vautsi hei, en olisi uskonut että tuo panta on itsetehty! Tosi hieno! :-)

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com