20. heinäkuuta 2014

H2Ö


  Tien päällä ollaan oltu. Torstaina tosiaan ajettiin Turkuun H2Ö festareille. Mentiin molempina päivinä, perjantaina ja lauantaina. On pakko sanoa, että oli yllättävänkin hiano kokemus. Festarialue oli upea, ihmiset oli upeita ja musiikki oli välillä melkein liiankin jännittävää. :D Oliko teistäkin jotkut messissä? Mitä te tykkäsitte? Meikäläinen tykkäsi paljonkin. Mulla on tulossa videopätkää vielä sieltä jossain vaiheessa kunhan saan kaiken matskun käsiteltyä.

  Tänään lähdettiin aikaisin aamulla Poriin. Iirolla oli jokin palaveri ja mä viihdytin itseäni sillä aikaa hävyttömällä Coffari aamupalalla ja alennuslöydöillä. Sieltä jatkettiin matkaa ja nyt lokaationa on Nakkila. Täällä istutaan. Syödään ruisleipää ja rentoudutaan. Kello vaan raksuttelee, muuten on ihanan hiljaista. Sen hiljaisuuden tosin rikkoo tasaisin väliajoin mun näppäimistön napina. Huomenna ajetaan heti aamusta takaisin Kellokoskelle. Jos vaikka sitten seisahtuisi ihan hetkiseksi. Tai sitten ei. :)

  //We've been on the road since thursday. Then we drove to Turku. On friday and saturday we were at H2Ö festival and we had so much fun! The place was so beautiful and people were beautiful and music was sometimes even too... fascinating. :D I'll upload some video stuff later. Today we drove to Pori 'cause Iiro had some kind of meeting there. In the meantime I amused myself with a breakfast at Coffee House and shopping. Now we are at Nakkila and tomorrow we'll drive back to Kellokoski, Maybe then we can take a breather. Or not. :)

2 kommenttia:

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com