11. elokuuta 2014

Let's face it

  Syksy tulee. Ei nyt ihan vielä, mutta kohta. Mut se on ihan okei. On siinäkin hyvät puolensa. Meikä on ihan tohkeissaan täällä ostellut koulujuttuja ja syysvaatteita. Ei sillä, että olisin jättänyt arskan ottamisen yhtään vähemmälle. ;D Voin sanoa, että on tulossa aikamoinen Back to school tms video haha :D Mutta koska en malta jättää kaikkea vasta sinne kuun loppuun, niin ehkä vilautan jo esimerkiksi vähän tätä mun tänään löytämääni reppua. ^^

  Mulla on ollut kunnon reppu viimeksi öö.. ala-asteella. Ja välillä kun olen ajanut räntäsateessa koululle pyörällä toisessa kädessä piirustuspaperit ja toisella olalla jatkuvasti tippuva olkalaukku olen huomannut, että reppu tulisi kumman käteväksi. No nyt mulla on ja se on kiva. Paljon taskuja, mikä on aina kätevää ja silleen. Mutta kuten aina, niin tein lupauksen olla käyttämättä tätä ennen kuin on oikeasti syksy ja ollaan Rovaniemellä. :)

  //The fall is coming. Not quite yet but soon. But it's ok. I've been shopping school stuff and fall clothes like a crazy. Let me say it'll be a huge back to school vid haha! But because I really can't wait to show u everything I've got I'm gonna show u this cute black backpack I found today. ^^ Last time I had a proper backpack was umm.. in primary school? So yeah. Sometimes when I've been driving to scool with my bike in the rain with drawing paper in my other hand and constantly falling bag on my shoulder I may have thought that a backpack would come in handy. Now I have one yay! But as always I've made a promise not to use it before we go back to Rovaniemi. :)

2 kommenttia:

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com