9. lokakuuta 2014

Docventures-illan jälkeiset omat fiilikset


  Ihan ensiksi mä haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette jo osallistuneet mun giveawayhin! Olen lukenut kaikki kommentit läpi ja niitä on oikeasti niin hauska lukea! Olen stalkkaillut teitä myös, kaikkia en vielä, mutta I will. ;) Ihanaa kun saan teillekin persoonia sen sijaan, että olisitte vain numeroita. Ja kiitos ihanista kommenteista myös! Kaikille tasapuolisesti. :)) Ja te, jotka ette ole vielä osallistuneet, niin tästä pääsee! Sunnuntaihin aikaa. ;)

  Mutta sitten siihen itse asiaan, eli tämänpäiväiseen, eli viimeisimpään Docventures-iltaan, jota vietettiin tällä kertaa uutukaisessa Sfäärissä. Olen käynyt katsomassa kaikki jaksot tähän asti ja sanon kyllä, että erittäin mieltäavartavaa settiä on ollut. Jokainen kerta ja elokuva ja keskustelu on saanut jollakin asteella pienen ihmisen menemään itseensä. Kun tässä muutenkin ollaan retkellä löytämässä itseä ja omaa ääntä, niin tällaiset asiat, jotka pakottavat miettimään ja pakottavat kyseenalaistamaan omia näkemyksiään, ovat enemmän kuin tervetulleita. Huh killeri lause, I'm so sorry.

  Se on hieno tunne, kun löytää uusia kolkkia sieltä omasta sydämestä, tutustuu oikeasti itseensä ja oppii tuntemaan ne ihan omat arvot. Tälläsellä hetkellä tuntuu aina siltä, ettei mikään huojuta tai horjuta. Huomenna voi olla kaikki toisin. :D Mutta pikkuhiljaa. Nyt syön myslini loppuun, menen petiin ja odotan innolla, että mikä Ida sieltä tällä kertaa aamulla nousee. Öitä!

●●●

  //Tonight was a Docventures night once again and this time it was spent in the new bar, Sfäär. I've been taking part to all of these events and let me tell you it has been very mind opening. Every time, every movie and every conversation has made me go to myself at some level. And bc I'm in the process of finding my self and my own voice anyway, all these things that force you to really think and question your own views, are more than welcome.

   It's a wonderful feeling when you find new corners in your heart, really get to know yourself and learn to know your own values. These kind of moments make you feel like nothing will sway or rock you. Tomorrow everything can be different. :D But slowly we'll get there... Now I'll just eat my muesli, go to bed and impatiently wait which Ida will wake up tomorrow. Good night!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com