5. lokakuuta 2014

Lasagneilta


  Eilen lakastiin kaikki paineet maton alle ja istuttiin iltaa tyttöjen kanssa kaverini kämpillä. Meille oli kokattukin valmiiksi niin älyttömän hyvää lasagnea! Puolet oli lihaa ja puolet kasvista, koska lihaton lokakuu. Itse söin lihaa sekä kasvista, koska olen ahne. Katsottiin leffaa ja tehtiin suunnitelma sille, että mitä tehdään, kun zombiet tai Venäjä hyökkää, tai jokin muu todennäköinen katastrofi sattuu.

  Mulla oli ihan älyttömän hauskaa. Ja kaverin kämppä on niin ihana ja tunnelmallinen! Monta asiaa, joita voisin varastaa, esimerkiksi tuo nahkasohva... ah. Mutta eilinen nautiskelu jatkuu, koska tänään on luvassa naudan sisäpaistia à la Iiro. Mitä oon tehnyt, että oon ansainnut näin ihania ihmisiä ympärille? Semmosia, jotka osaa kokata haha! :D Ja jotka eivät ole liian vakavia ja osaavat heittää tyhmää läppää ja heittäytyä. :)

●●●

  //Yesterday we swept all pressures under the carpet and had an amazing evening at my friends place. She had cooked us so delicious lasagna! Half meat and half vegetarian 'cause it's meatles October. And I ate both cause I'm a glutton. We watched a movie and made plans in case if zombies or Russians attack us or some other probable catastrophe happens.

    I had so much fun. And my friend's place is so lovely and atmospheric! So many things I could steal for example that leather couch... ah. But the savoring shall continue today cause Iiro is gonna cook some roast beef. What have I done to deserve all these lovely people around me? People who can cook haha! :D And people who are not too serious and who can joke about everyhing stupid whithout getting embarrassed. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com