29. marraskuuta 2014

Hyvää kahta vuotta Me  Eilen perjantaina oli meidän kaksvuotispäivä. Aamulla Iiro teki mulle aamupalan ja illastettiin paikallisessa Nilissä. Ollaan asuttu täällä neljä vuotta, eikä kertaakaan aiemmin oltu käyty. :D Sellainen turistimestahan se kait enemmän onkin. Mutta ruoka on aivan hullun hyvää! Syötiin kummatkin poroa, vähän eri muodoissa vain. Oi nam. Maut niin kohdallaan, niin kohdallaan. Muutenkin tosi kotoisa paikka, vaikka taustalla soinut joikhaus vähän ehkä nauratti välillä.

  Jälkiruokakahvien ja -kakkujen jälkeen mentiin Kaksykköseen istuskelemaan ja ihan vaan juttelemaan. Sitä pitäisi tehdä useamminkin. Ihan vaan irrottautua arjesta ja ottaa aikaa juttelulle. Sellaista kunnon henkevää keskustelua niin harvoin käy kotona, kun on aina tekemässä jotakin muka tärkeämpää, kuten koulujuttuja.

  Samanlainen kuin minä, samanlainen "kesäheinä", niinkuin äiti sanoisi. Ollaan haaveilijoita ja mietiskelijöitä. Välillä ne muka tärkeät asiat unohtuu, koska maailma on niin paljon ihmeellisempi. Silti ei olla liian samanlaisia, vaan molemmilla on omat jutut ja nähdään eri tavoilla asioita. Mutta se siitä lässynläästä.. :D Tänään mennään ostamaan juttuja maanantain pikkujouluja varten. Eli maanantaina on ne ja sitten on edessä vapaaviikko! :3

•••

  //Yesterday we had our 2nd anniversary. Iiro made me breakfast and we had dinner at Nili. We've been living here for four years now and we ate there for the first time. :D Food was excellent! Yummy...We both ate reindeer and it was so awesome. After our dessert coffee and cake we went to the Cafe & Bar 21 to chat. We should do that more often, just take time for a talk.

   Just like me. We are both dreamers and thinkers. We sometimes forget those things that are supposed to be important bc the World is much more wondrous. So much a like but not too much. We both have our own passions and we see things a bit differently. But that's enough with that.. :D Today we're gonna go buy some stuff for Monday's Christmas party. So that is up on Monday and then the whole week is freee! :3


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com