27. marraskuuta 2014

Ne kirppislöydöt


  Mä kävin viimeks kirpparilla silloin muinoin ja multa jäi näyttämättä, että mitä mä oikein löysin sieltä. Lähinnä hameita ja mekkoja tuli ostettua ja sitten pari neuletta ja muuta extraa. Niin ja taas yksi iso miesten kauluspaita... Niin se vihreä tuossa keskimmäisessä kuvassa. En tiedä tiesittekö, mutta mulla on joku ihme juttu näihin. Mutta ne on hirveän kivoja!

  Esittelen kaikki erikseen tuossa videolla nopsaan, mutta yksi juttu jäi videolta pois. Nimittäin tuo musta lippalakki. Oikein beisikki, oikein tarpeellinen, ihana mokkalippa. Tykkään. Niin ja asiasta sinne toiseen, meillä on huomenna Iiron kanssa vuosipäivä. On kuulemma järkännytkin jotakin. Mahdankohan uskoa. ;) Mutta tsekatkaa video ja see you soon, moi!

  [ Ainiin peeäs poistin sen "Read more" -toiminnon. Jotkut teistä voi hyppiä nyt onnesta. :D Olihan se ärsyttävä vaikka tavallaan kiva. Sillä tavalla ärsyttävä, että tuntui pahalta jättää kaikki postaukset, joihin on nähnyt vaivaa, niin sinne linkin taakse piiloon. Ehkäpä se onkin tosiaan kivempi nähdä kokonaisuus, kun ne aloituskuvat eivät välttämättä kerro koko postauksen sisältöä. Yksi syy siihen, että miksi ne ylipäätänsä pistin, niin oli se, että näen kuinka monta katselua postaus saa. Nyt kun ei tartte klikata sinne itse sivulle. Mutta ehkä luotan siihen, että olette siellä. :D Jeps, back to normal. Moi! ]  //Last time I went to the thrift store I forgot to show you what I got. Mostly dresses and skirts, a couple of sweaters and something extra. Oh, and one more big men's shirt...(yes the green one in the second picture) Don't know if you knew this but I have a thing for these. But they are so nice!

   I'm showing you all the pieces on the video quickly but I forgot to show you the black cap. Basic, needed, lovely suede visor. Like it. Oh and we have our anniversary tomorrow! Iiro says he has even planned somethin. ;) But check out the video and see you soon, bye!


2 kommenttia:

  1. hei mahtia et oot matkaamassa Alankomaihin! Oon ite tällä hetkellä täällä jouluun asti, että mihin oot menossa täällä? Amsterdamiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai olet, siistiii! Me mennään pääasiallisesti sellaiseen paikaan kuin 's-Hertogenbosch :D Mutta pari päivää olis tarkotus viettää ihan Amsterdamissakin. :)

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com