20. tammikuuta 2015

Keskiluokkakahvit!


  Tiedättekö, että mikä on mun yksi sellainen melkeinpä voittamatonkin heikkous? Se on se, että mun herkkukahvihammasta saattaa kolottaa melko usein. Ja silloin, kun sitä kolottaa, on suuntana helposti jokin kahvila, kuten esmes Coffee House tai Robert's Coffee. Jälkimmäinen on mun feivöritti, mutta sitä ei löydy täältä Rovaniemeltä. No, jokatapauksessa voitte arvella, että ison laten tai mochan kun noutaisi ennen melkein jokaista luentoa, niin se söisi aika helposti tuota budjettia.

  Niimpä meillä on nyt tuollainen keskiluokkakahvimasiina, josta voi juoda keskiluokkakahveja ihan niin usein kun tykkää. Toiselta nimeltään turhake, mutta ei sentään niin turhake kuin jäätelö- tai hattarakone (tai no voihan joku syödä jäätelöä tai hattaraakin päivittäin, mistä minä tiedän - no judgements! ). Okei, mulla on jonkin sortin asenneongelma ollut kaikkia tällaisia kohtaan. :D Myönnetään. Mutta onhan se nyt vaan kiva. Ja nyt on kaappi niin täynnä kahvia että eiköhän tuo kahviloissa ramppaaminen ainakin hieman vähene, ehkä. :D Ainakin luentokahvit saa kivasti termariin! ;)
•••

  //You know what's one of my greatest weaknesses? I have an incredible sweet coffee tooth and when you buy a latte or mocha before almost every class... Well, it eats your money. So now we have this middle class coffee machine which makes it possible for you to drink middle class coffee when ever u like. Ok, I may have had some kind of attitude problem with these kind of things. :D But got to admit, it's nice. And now we have a closet full of coffee so maybe I'll be visiting coffee shops a bit more rarely. Maybe. :D

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi Dolce Gustot maistuu ihan kauheelle, ei kahville lainkaan, eikä kyllä millekään mochallekaan :( Meillä on kotona nyt Nespresso, sillä kyllä saa hyvää kahvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt heti lynkkaa! :D No on ne välillä vähän tuhkakuppikahveja kieltämättä, mut ku oppii oikeet suhteet. ;)

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com