6. helmikuuta 2015

Värikästä vaatekaappiin


  Niinkuin mä eilen teille kerroinkin, niin hommasin jotakin uutta, värikästä ja piristävää omaan vaatekokoelmaan. Löysin R-Collectionin alesta valkoisen kukkabomberin, miten niitä vielä oli jäljellä? Mustathan olivat jo kaikki menneet tietysti, mutta toisaalta myös onneksi. Olisin luultavasti valinnut sen, koska musta on mulle turvallisempi ja mun kaappi pursuaa muutenkin mustaa... Tää tuo just sopivasti eloa asuun ja tykkään tästä vielä enemmän!

  Tää on siitä jännä vaate, että se sopii aika monen tyylisille. Se voi olla tyttömäinen, mummomainen tai hippiemäinen... riippuu ihan miten sen yhdistelee. Ostin itse tän koossa M, koska halusin vähän rennomman mallin, mikä sopii paremmin mun omaan tyyliin. Kun viimeksi sanoin, että joskus on ok olla harmaa, niin joskus on ok olla myös köyhä. :D Silloin, kun löytää sellaisen vaatteen, josta aikuisten oikeasti tykkää, niin pitäähän se nyt ostaa. Niitä on kuitenkin loppujen lopuksi melko harvassa. Kauniista vaatteesta saa niin paljon enemmän irti. :)

•••

  //Like I said yesterday I got something new, colorful and refreshing to my clothing collection. Found this floral R-Collection bomber, it was on sale. They used to have also black ones but those were out of stock. Luckily, I'd say. Bc I would've propably bought the black one just bc it would have been a safer choise for me, but I like this one even more!

  This piece is so versitale, it can be girly, granny like or hippie like... Depends how you combine. I bought it in size M 'cause I wanted it a bit more relax which is more my own style. I did say last time that sometimes it's ok to be grey. Well, it's sometimes also ok to be poor haha. :D If you find a piece of clothing that you rrrrreeeallly like, like really like, you should buy it. You get so much more out of beautiful clothes. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com