3. maaliskuuta 2015

And here we are again!


  Moikka! Ihanaa olla taas takasin! Mulla alkoi nyt vapaaviikko, tai no itseopiskeluviikko, eli sopivasti aikaa tehdä comebackki. Mulla on ollu itseasiassa kauheen ikävä tätä blogia, mutta nyt voi taas hyvällä omallatunnolla tänne kirjoitella, vaikka onkin vielä hävyttömästi hommaa. Mä olen periaatteessa elänyt sisätiloissa tämän ajan. Käytiin me ystävänpäivänä brunssilla ja kattelemassa taidetta Korundissa, mutta muuten aika on mennyt aikalailla vaan opiskeluun ja sairasteluun.

  //Hi! It is so lovely to be back! I'm having a week off atm, or a week of independent studying, so it's a perfect time to make a comeback. I've seriously missed this blog so much but now I can write to you without a constant need to worry about school stuff. Although I do still have a lot to do, obviously. I've been living indoors basicly the whole time. We did have a valentine's day brunch and we went to see art at Korundi, but I have been studying a lot.


  Toinen kerta, kun astuin kämpästä ulos oli Arctic Fashion Show. Mut houkuteltiin jotenkin sinne malliksi, sinne kaikkien pitkien tyttöjen sekaan. :D Tapahtuma on siis Lapin yliopiston järjestämä muotinäytös Arctic Design Weekille, missä on näytillä mm. meidän opiskelijoiden töitä. Itse olin mallina Riikka Kälkäjälle. Oli kyllä oikeasti tosi hauskaa. Mua oli vaan stressannut sen verran paljon, että kun näytös oli ohi, niin stressi purkautui ja tulin heti kipeäksi haha.

  Mutta en nyt paapata enempää, koska laitan taas pian teille muitakin juttuja. Mutta tosiaan, kiva olla takasin ja nähään taas ihan kohta! :3

  //Another time I did step out of our apartment was bc of the Arctic Fashion Show. I was modeling there for Riikka Kälkäjä, yass with all those tall pretty girls. :D We had a lot of fun, but I had been so stressed out that as soon as the show was over I got sick haha. But I'm already feeling awesome and it's awesome to be back and see you guys very soon, bye!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com