20. maaliskuuta 2015

Ihan vaan koska me ollaan vielä täällä


  Viimeksi, kun mä olen käynyt kattomassa porokisoja olin vasta muistaakseni muuttanut tänne Rovaniemelle. Nyt, kun viimeisiä kuukausia viedään, me halutaan ottaa kaikki irti Lappi-elämästä ja kerätä muistoja kotiin vietäväksi. Eli karvalakit päähän, seisomaan lumihankeen ja kannustamaan kilpaporoja. Hanskat olisi olleet kieltämättä myös kivat, koska viima oli aika hyytävä.

  Iiro raukan jalat oli ihan umpijäässä, kun se otteli noita porokuvia sieltä maantasalta. :D Itelläkin tästä illasta jäi mieleen ja sinne kallisarvoisiin muistoihin se fiilis, kun varvas on niin jäässä, että tuntuu ku siitä olisi lyöty naula läpi haha. Auts. Mutta nyt on käyty kuumassa suihkussa ja syöty iltapuurot ja nukkumaan voi mennä taas yhtä hauskaa muistoa rikkaampana. Mitäs sitä seuraavaksi keksis?

•••

  //Last time I went to watch the reindeer races I had just moved in Rovaniemi, I think. Now, as we are living our last months here, we wanna make the most of the life in Lapland and collect memories that we can bring back home with us. So fur hats on, to the snow and to cheer the racing reindeer. Gloves would have been nice bc the wind was freezing cold.

   Poor Iiro had ice cold feet since he was taking photos of the reindeer down there on the ground. :D And I also will remember this night as a night when my toe was so frozen that it felt like it had been pierced by a nail haha. Outch. But now I've taken a long hot shower and eaten my night snack porridge and I can go to bed one funny memory richer. Wonder what we should do next.


2 kommenttia:

  1. sun blogi ja teksteistä välittyvä elämän asenne on todella inspiroiva !! keep going, oot ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli vähän huono päivä, mutta sait mulle hymyn naamalle. Kiitti! :)) ♥

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com