14. maaliskuuta 2015

Minne kaikilla on niin kiire?


  Ulkona paistaa aurinko, elämä on ihanaa ja sähköpostiin tulvii uhkaviestejä, joiden mukaan pitää tehdä sitä ja tätä nyt ja heti tai muuten ei mitään koskaan ikinä. Mutta en minä siis välitä, koska teen hommat kyllä deadlineen mennessä, vaikken marssi ehkä siinä määrätyssä tahdissa. Viime päivinä onkin herännyt kysymys, että minne ja miksi kaikilla on niin järkyttävä kiire? On minullakin kiire, mutta minulla on kiire, jotta ei enää tarvitsisi olla.

  Viides päivä toukokuuta taitaa olla virallisesti meidän viimeinen koulupäivä ennen 21. päivän maturiteettia ja siinä välissä ollaan suunniteltu, että me mentäisiin käymään Norjassa Lofooteilla. Se tulee niin tarpeeseen. Me, koirat, auto, retkimuonaa ja superkauniit maisemat. Ah. Sitten saa sielu levätä. Sitä ennen mun kalenteri näyttää rehellisesti sanottuna kuolettavan hirveältä. Itkettää ihan kattoa sitä, niinkun oikeasti itkettää. Huoh. Ei tätä enää ikinä kiitos. Maailma on niin paljon enemmän. Ja jos siellä on viimeisten opintoviikkojen kanssa taistelijoita, niin tsemejä, I feel you. Käykää kuumassa suihkussa istumassa, syökää suklaata ja muistakaa olla hävittämättä itteänne. Peace.

•••

  //Sun is shining, life is wonderful and my email is full of messages that tell me to do this and that and now and immediately or else. But no I don't care bc I get everything done before the deadline, even though I'm having my own pace. I've been thinking that why people are in such a hurry? Well, I'm in a hurry to get where's no need to be.

   5th of May might be our last official scool day before the maturity test which is held on 21. and between those days we have planned to go to Norway, to the Lofoten. Oh yes, just us, the dogs, the car, food and beautiful landscapes. Then my soul gets to rest a bit. But before that my schedule looks deadly horribe. Not even kidding. It makes me cry to even look at it. No more this ever again, thanks. The world is so much more. If there are others who struggle with their last weeks of studies, good luck, I feel you. Take a hot shower, eat chocolate and remember not to lose yourselves. Peace.


4 kommenttia:

  1. Norja ja Lofootit kuulostaa superkivalta! Tsemppiä sulle viimeisiin opintoihin! :) tykkään sun blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ootan niin innolla. Ja kiitos! :3

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com