23. huhtikuuta 2015

Naama sulaa


  Voisin vaan nukkua, patterit ihan tyhjät, vatsakaan ei taaskaan kestä 90% ruoista. Eikä kyllä oikeen olekaan nälkä, paitsi suklaanälkä. Motivaatiopula on tasolla serious... Huoh. Järki sanoo, että kaikki voi vielä onnistua tekemällä, mutta ei hitto kun ei toimi pää eikä mikään muukaan. Mä toivoisin, että mulla olisi enemmän aikaa kirjottaa teille. Elämä ei ole kovin sisältörikasta tällä hetkellä. Lähinnä istumista, lukemista ja nukkumista. Tai vaihtoehtoisesti päämäärätöntä jumittamista ja kiroamista.

  Mulla olisi vähän niinkuin neljä viikkoa enää koulua. Ensi viikolla pitäisi kandin olla valmiina. Hyi. Sori, kun olen nyt näin kamalan masentava. Halusin silti tulla jutskaamaan, koska tästä tulee aina pikkasen parempi mieli. Jos menen tänään vaikka aikaisemmin nukkumaan ja jätän kirjat odottamaan huomista. Kiva, kun kuuntelitte. :) Heippa.

•••

  //My face is seriously melting right now. Can't eat, need sleep... And my head isn't working at all so sry not gonna translate the whole text. But basicly just stressed as hell. Sorry about such a negative post. Four weeks left, then Norway!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com