8. kesäkuuta 2015

Täällä ollaan!


  Mä olen täällä!!! Ja ette siis usko, miten onnelliselta musta tuntuu tällä hetkellä. Hiiii! Muutettiin viime viikonloppuna ja sen jälkeen mä olen ihan vain nukkunut, rentoutunut, nähnyt ihania kavereita ja syönyt niin hyvin, että eipä ole tullut syötyä näin vähään aikaan haha. Mutta tiedättekö kuinka ihanalta tuntui se ilon ja onnen pala kurkussa, kun kuljeskelin täällä kotiympyröissä? No aivan h*lvetin ihanalta! Ajatus siitä, että ei tarvitse enää mennä syksyllä takaisin pohjoiseen, tuntuu melkoisen... loistavalta.

  Asutaan nyt mun porukoilla heinäkuun loppuun asti ja sitten muutetaan meidän uuteen kämppään, josta olen kanssa tositositosi innoissani. Käsittämättömän hieno tunne, kun voi vähän niinkuin tehdä nyt mitä haluaa oikeasti tehdä. Aikamoista. :)) Mulla on niin paljon unelmia ja suunnitelmia, ettei taida päivissä rittää tunnit eikä viikoissa päivät. :D Mutta näin täällä. Miten siellä on teillä alkanut kesä? Onko jo buukattu täyteen? ;)

•••

  //I'm here!!! And you can't believe how happy I feel atm! We moved last weekend and after that I've just been sleeping, relaxing, hanging out with my lovely friends and eating well. Haven't eaten like this in a while. So freakin awesome feeling! We are staying at my parents' place for two months and then we're gonna move again to our own place. And I'm so excited about that too! Oh my. So great to be able to do what ever I want. Have so many dreams and plans already that I'm not sure if there's enough time for everything haha. But yeah. What's up? How did your summer start? Is it already overbooked? ;)
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com