14. heinäkuuta 2015

Wau.


  Nyt mulla ei ole antaa tänne muuta kuin kahvikuppikuvia eiliseltä. Olen käyttänyt paljon enemmän aikaa näiden asioiden suunnittelemiseen ja kehittelemiseen kuin itse sisällön tuottamiseen haha. Hups. Sitä tulee vaan sohittua niin monessa paikassa blogin ja videoiden ja somen kanssa, että niiden yhdistäminen luontevasti vaatii vähän ajatustyötä.

  Mutta! Nyt on tiistai ja torstaina on mun synttärit ja perjantaina hoohetki, nimittäin muuttopäivä. Wau. En mä tiedä. En vaan jotenkin ole osannut toimia henkisesti enkä fyysisesti ennen omaan paikkaan pääsyä. Ollut jotenkin epäkesko olo, kun on ollut tällaisessa väliaikaismajoituksessa. Mutta nyt alkaa pää toimia, kun saa alkaa pakkaamaan ja muuttoapukin jo hommattu ja kaikkea. Mä vaan tiedän, että tästä tulee niin hienoa. :)

•••

  //Now I have nothing more to put here than these coffee pics from yesterday. I've been spending more time with planning these things than actually posting haha. Oops. But when you are doing everything from blog and vlogs to instagram and snapchat you need some time to figure out how to combine everything smoothly and make things consistent, you know.

   But now it is tuesday and thursday is my birthday and on friday is the long expected moving day! Wow. I don't know. I just haven't been able to function properly before moving to our own place. I've had very like incomplete feeling. But now my head is finally starting to work bc I get to pack and I've alredy arranged help for friday and all. I just know that this is going to be so... awesome. :)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com