16. elokuuta 2015

Blogini on armahdettu


  Ihanaa, että sain teiltä noinkin paljon responssia edelliseen postaukseen! Eli on vielä joitakin persoonia siellä ruudun toisella puolella, hienoa. ^^ Blogi siis on ja pysyy. Niinhän se on, että nykyään ei kommenntiboksit oikein kukoista, etenkään meillä pienemmillä bloginpitäjillä. On niin paljon blogeja, ettei lukijat enää jaksa kommentoida samalla tavalla kuin ennen. Blogin ja lukijan suhde on muuttunut siihen suuntaan, että blogin lukija on enemmänkin ottavana osapuolena. Kommunikaatiota ei vaan synny niin kuin ennen vanhaan. Mutta se on ihan okei, ehkä ihmiset vielä innostuvat uudestaan! :) On vain mukava silloin tällöin saada tietää, että siellä myös on joku jolle jutustella.

  Asiasta minne lie, soitin äsken jollekin ukolle ja haetaan siltä meidän uusi divaani keskiviikkona. En malta oottaa! Mä niin näytän sen teille heti. Tässä se koti rakentuu pikkuhiljaa. Etsinnässä vielä ainakin tumma, pyöreä kahvipöytä ja verhoja meillä ei ole vieläkään haha. Jos vaikka pystyttäisiin pitämään pikkujoulutuparit!

•••

  //It was lovely to get that much response from you! So there are still some people reading my stuff, good! So my blog stays alive. :) Nowadays especially smaller blogs just don't get that much comments. There isn't as much communication between the blogger and the reader as it used to be. But it's ok! It's just sometimes nice to know that there is still someone to talk to.

   But anyway, I just called some man and we're gonna get our new divan from him on wednesday. I can't wait! I'm gonna show it to you right away. Our home is slowly coming together. We are still looking for a dark, round coffee table and we still don't have any curtains haha. Maybe we can have a pre-christmas/house warming party!


4 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma kuvissa! <3

  Olen huomannut tilastoista kuinka kesän aikana on kävijämäärät notkahtaneet monta sataa. Kommenttiboxissakin on hiljaista. Ehkä kaikilla on niin kiire tai sitten ketään ei vaan kiinnosta mun kukkakuvat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Juu se on totta, että kesällä aina notkahtelee, kun kaikilla onkin taas elämä haha. :D

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com