30. elokuuta 2015

Testissä brunssi @ Southpark

  Huomenna on Iiron synttärit ja ajateltiin sen kunniaksi käydä vaihteeksi vähän brunsseilemassa kavereiden kanssa. Kohteeksi valittiin hyviä arvosteluja saanut Southpark Helsingissä. Ja pakko sanoa, että itse tykkäsin myös! Jos ette ole vielä kokeilleet, niin suosittelen. :) Valikoimaan kuului runsaasti erilaisia salaatteja, joista kana-caesar oli mun ja muun pöytäseurueen ehdoton suosikki. Lisäksi oli pekonit, munat ja hodareita. Jälkkäripöytä oli aivan ihana. Oli hedelmää, brownieta, uuniomenaa ja pannaria asiallisten lisukkeiden kera - ei valittamista.


  Tarjolla oli lisäksi vaikka ja mitä juominkeja kahvista ja teestä mehuihin ja alkomahooliin. Mikä oli myös plussaa, niin se että kaiken maailman ruoka-allergiat oltiin koitettu ottaa mahdollisimman hyvin huomioon. Kokki tuli itse kertomaan kaikista ruoista sisältöineen, eikä seurueen kananmuna-allergikkokaan saanut ikäviä yllätyksiä. Mutta nautittiin tosiaan hyvästä ruoasta ja seurasta sen vallan sopivan pituisen parin tunnin kattauksen ajan.


  Brunssin jälkeen käveltiin torilla hetken aikaa ja kipitettiin pian sadetta suojaan minnekäs muuallekaan kuin kahville. :D Istahdettiin Forumin Wayne's Coffeeseen ja... niin. Se ei ehkä ollut kokemuksena yhtä superior. Kahvi oli hyvää, ei siinä, mutta mikä ihme on se tuolimeininki? Meitä oli neljä, eikä neljän istuttavaa paikkaa ollut näköpiirissä. Menin ystävällisesti kassalta kysymään, että saataisiinko me siirtää yksi tuoli tuohon reunaan. Haha no ei tietenkään saatu, mutta saatiin kyllä tyly katse ja tyly äänensävy ja ilmoitus siitä, ettei tuoleja todellakaan eikä ollenkaan saa missään nimessä siirtää. :D Voihan sentään, no ei siirretty, mutta olisin uskonut nätimmälläkin äänensävyllä.

  Mutta se siitä avautumisesta haha. Välillä vain ihmetyttää joidenkin ihmisten asenne. Nyt kuitenkin menen suihkuun, syön iltapalan ja keskityn tekemään sotasuunnitelmaa huomiseksi. ;) Heips!

•••

  //Tomorrow is Iiro's bday and we decided to celebrate it today with a couple of friends by having a brunch at Southpark. And what can I say, definitely recommending the place! They had such a great selection of different salads (chicken-caesar was my fave!), eggs and bacon, hot dogs, brownies, pancakes, fruits, owen apples... Yummm! After the brunch we went for a walk and soon it started to rain. Well, what else can you do than go and have a coffee at some place nice and warm? Haha.

    We went to Wayne's Coffee at Forum and that experience wasn't as awesome. The coffee was great, nothing wrong with that, but what's with the chairs? There were four of us and no table for four so I went and asked from the lady behind the counter if we could move one chair so we could all sit together. Well, no! Of course not! :D And I got the most rude look and attitude from the staff... We didn't move the chair but gosh you could've been a bit nicer. But that's enough with complains! I'm gonna take a shower and make plans for tmrw. ;) Bye!

1 kommentti:

  1. Käväistiin Southparkin brunssilla ekaa kertaa pari viikkoa sitten enkä meinaa enää millään malttaa oottaa kesää: nään jo miten ihanaa on istua ravintolan terassilla aurinkoisena aamuna ja syödä noita mainitsemiasi hodareita, sillä taitaa olla niin, etteivät tarjoile niitä näin talvikaudella. Mutta ei spydärikään meitä kylmäksi jättänyt. ;] Myös meiltä jälkkäripöytä sai suitsutusta: yleensä brunsseilla se on viimeistään, mikä floppaa, mutta Southparkissa oli kyllä osattu koota makeallekin puolella laadukkaita herkkuja. Pancakesit. <3

    VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com