23. elokuuta 2015

☽ White ☾


  Tässä vielä asua torstain Taiteiden Yöstä. Näin jälkikäteen ajateltuna oli vallan tyhmää laittaa kokovalkoinen asu, kun tarkoituksena oli nimenomaan syödä. :D Ja menihän se mekko pilalle. Tietysti. Thai-kastiketta siellä sun täällä, mutta sainpahan nauttia asusta edes yhden illan verran haha. Tuhkimotarina ja silleen. Mä niin haluaisin pitää enemmän valkoisia vaatteita, mutta ei vaan jaksaisi koko ajan pelätä niiden tahriintumista. Mutta toisaalta, jos olisin valinnut nuudeleiden sijaan riisin? If you know what I mean.

  Mekko ja kimonohapsujuttu ovat kummatkin Romwelta. Ja p.s. älkää ostako sieltä. Laatu ihan kuraa paria vaatetta lukuunottamatta, mikä ei nyt pakosti tullut mitenkään yllärinä... Viimeistäänkin tämän kokeilun jälkeen panostan ihan suosiolla laadukkaampaan. Mutta nämä vaatteet olivat tosiaan ihan ok ja tykkäsin kombon fiiliksestä. :) Ainiin, tältä illallta on myös videota. Eli jos hotsittaa katsoa, niin tänne tai sivupalkkiin tihrustelemaan! :)


  //And here is my outfit from The Night of the Arts. Silly to wear white when you know your gonna eat a lot. And yes I ruined my dress, ofc. Thai sauce everywhere, but hey! Got to enjoy this outfit at least for one night, right? Cinderella story and so on. I'd love to wear more white but don't wanna worry all the time about getting stains everywhere. But then again if I only chose rice over noodles? If you know what I mean.

   The dress and the kimono fringe thing are both from Romwe. And p.s. don't buy anything from them. Quality sucks excluding a couple of pieces, which didn't come as a surprise. But after this experiment I will totally pay for quality clothes. But these two pieces were ok and I like the vibe of the combo. Oh, and I also vlogged this night so if interested click here. :)


5 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, toivottavasti tahrat lähtee :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Laitan terkut eteenpäin kuvaajalle. :))

   Poista
 3. ihanat värit näissä kuvissa!!

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com