8. lokakuuta 2015

"Low profile"


  Ensimmäisenä mielen päällä on se, että haluaisin niin vaan meidän kämpän jo kuntoon. Meillä ei ole vieläkään olohuoneessa eikä makkarissa verhoja. Laatikoita lojuu edelleen nurkissa, koska ei olla löydetty sopivan kokoista komeroa. Vähän on kolkon oloista täällä vielä. Kaikuukin, kun ei ole tarpeeksi tekstiilejä. Toisena on mielen päällä se, että hitto se kandikin pitäisi vielä vääntää. Kolmantena mielen päällä on se, että edellisistä huolimatta mulla on melkoisen mukavaa.

  Mulla on jotenkin tullut niin hyvä fiilis nyt kaikesta. On saanut puuhata vaikka mitä. Postauksen kuvat on Turun reissulta, kun toimin valotelineenä ja mut melkein tukehdutettiin savupommilla. Hauskaa! :D Mukana kuvauksissa oli myös hurmaava nakkiherra Veeti, jonka kuvan laitoin ihan vain koska se on niin söpö.

  Mä olen huomannut tekeväni tätä hommaa (blogeja ja vlogeja) alitajuntaisesti vähän niinkuin "low profile". En tiedä osaanko selittää, mutta oon jotenkin jarrutellut itteäni. Enkä tosiaan tiedä, että miksi. Jotenkin vaan kritisoin itteäni aina tosi rankalla kädellä ja postauksia jää julkaisematta. Ja kaikkea hauskaa tekemättä. Hassu mielensisäinen lukkotila on mulla ollut. Mutta tämä uusi paikka on tehnyt tosi hyvää ja olen saanut näitä lukkoja availtua. Se auttaa, kun ympärillä ei ole ihmisiä, jotka energiallaan saavat sut epäilemään kaikkea mitä teet. Sellaiset ihmiset on niin myrkkyä. Hyi hyi, pois sellaiset! Elämä on niin paljon mukavempaa, kun voi olla oma ittensä. :)

•••

  //The first thing on my mind is that I want our apartment to be ready already. We still don't have curtains in our living room or kitchen. There are still boxes everywhere bc we haven't found a proper storage for them. And it echoes in here 'cause we haven't got enough textiles. The second thing on my mind is that I still need to write my thesis. And the third thing is that despite those things I'm having a blast.

   I've recently had a great feeling about everything. I've had an opportunity to do all kinds off fun stuff. The pics of this post are from our trip to Turku where I was a light stand and was almost suffocated with a smoke bomb. Fun! :D Also a charming corgi named Veeti joined our photo shoot.

   I've noticed that I've been doing blogging and vlogging pretty much "low profile". I don't know if I can explain it but somehow I've been having a handbrake on. And really don't know why. For some reason I'm just criticizing myself way too much and posts stay unpublished. And all fun stuff remains undone. What a weird mind lock I've been having. But this new place has really helped me and I've been able to unlock these locks. It helps when you don't have people around you who make you doubt everything you do. That kind of people are poison. Ew. So much nicer to be able to be yourself. :)


4 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta, parempi antaa oman itsensä loistaa ja ympäröidä ittensä ihmisillä, jotka vahvistaa sitä syvintä itseä :) Kiva, että uusi paikka on tehnyt hyvää!
  Kovin on suloinen nakkiherra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! :) Sitä vaan jää helposti antamaan uusia mahdollisuuksia ihmisille, jotka ei anna mitään muuta kuin negatiivista takaisin. Loppujen lopuksi kukaan ei kuitenkaan tule antamaan sulle mitään mitalia siitä, että olet ollut hyvä jollekin, joka ei ole hyvä sulle. :D Ei se vaan ole sen arvoista. ^^

   Poista
 2. Beautiful Finnish nature <3 Hahah, and this cute dog looks like a fox in the forest - amazing! I miss your country so much. I've been to Finland in 2009 when I was a school girl and I fell in love with Finnish language and culture. I'm impressed by your hypnotizing photos. I'm starting Finnish B1 classes, so maybe after this year I'll write comments in Finnish (my big dream :D). Btw. You shouldn't criticize yourself 'cause you always take breathtaking photos :)
  Kisses and hugs,
  Marentora :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much. :) If you ever come to Finland again come and say "hi" and I'll be waiting for your comments in Finnish too. ^^

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com