17. lokakuuta 2015

VALOKARNEVAALIT


  Alkuilta istuttiin porukassa, nautittiin viiniä ja naurettiin paljon. Siitä lähdettiin assan Burger Kingin kautta junalla Lintsille tsekkaamaan valokarnevaaleja. Ihanan tunnelmallista: hämärää, valoja, ihmisiä, välkkyviä hattaroita ja kaikilla hauskaa. Paras huvipuistokokemus, vaikka ei käytykään laitteissa. Olisin kyllä halunnut käydä vuoristoradassa, mutta ilta venyi viinin äärellä niin pitkälle, että ei enää keretty ennen sulkemista.

  Tänään olen vaan nukkunut, käynyt lounaalla ja nukkunut. Jossain tuossa iltaseitsemän aikaan join päivän ensimmäisen kahvin ja heräsin kunnolla. Ainiin ja lounaalla käynnin yhteydessä ostin jo ensimmäiset joulukoristeet! Ja ensimmäiset joulukarkit ja piparit spotattu taas hyllyistä. Taas se alkaa, ihanaa!

•••

  //The beginning of the evening we hung out, had some wine and laughed a lot. After that we crabbed some night snack from Burger King, took a train and went to see the light carnevals at Linnanmäki. Amazing atmosphere: dusk, lights, people, glinting cotton candies and everybody having fun. The best amusement park experience even without any rides. I wanted to go to the old rollercoaster but since we spent so much time sitting and having wine, we didn't have time for rides before closing.

   Today I've just been sleeping, having lunch and sleeping. Somewhere around 7 p.m. I had my first coffee and woke up properly. Oh and before we had lunch I bought the first christmas ornaments of the year! And the first christmas sweets and gingerbreads are now spotted. And once again it all begins, how delightful!


2 kommenttia:

 1. Hehe, hauska kuulla että on muitakin, joilla menee välillä uniytmi ihan päin häränpyllyä :) Nuo valokarnevaalit on kyllä hieno ja tunnelmallinen häppeninki, oon käynyt siellä kolmena vuonna peräkkäin enkä koskaan ehtiny käydä laitteissa, kun piti juosta kamera kourassa kaikkialla. Tänä vuonna taisi jäädä kun ei tänään ehtinyt ja huomenna muuta hommaa, joten sitäkin kivempi nähdä nämä kuvat :)
  ps. Joulusuklaata ja piparirahkaa on kanssa kaupoissa jo! Ne on ihan huippuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ollutkaan karnevaaleilla tainnut aiemmin käydä, en ainakaan muista, mutta oli tosiaan todella tunnelmallinen meininki. :) Mutta niin! Piparirahka! Bongasin sen myös ja olisin kyllä ostanut heti, ellen just nyt sattuisi pitämään "maitotuotevapaata"... Damn. :D

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com