25. lokakuuta 2015

WEEK UPDATE - Gloomy days


  Sinne meni taas viikko sumussa ja humussa, kirjaimellisesti ja ei niin kirjaimellisesti. Aurinkoinen syksy vaihtui siihen vähän tutumpaan muotoonsa, sateeseen ja viimaan. Mutta mä en kyllä valita, kerrankin saatiin pitkä ja lämmin syksy! Oon tavalliseen tapaan ravannut tallilla, kuvasin jonkun videonkin mun kanavalle ja se pitäisi ehkäpä saada tänään ulos. Yksi rennoimmista illoista oli se, kun tilattiin pizzaa ja pelattiin pleikkaria - hetki erossa "vastuullisesta aikuiselämästä". Mut oottakaas, käyn kokkaamassa tässä välissä jotain...

•••

  //This week was spent in fog, literally and not so literally. The sunny autumn changed into a more familiar one, rainy and breezy. But I'm not complaining since for once we got a long and warm autumn! I've been spending my time at the stables as usual, filmed a video for my channel and it's propably going to be up today. Maybe the most relax day of the week was the one when we ordered pizza and played playstation - a moment away from "responsible adulthood". But wait, at this point I'm gonna cook something...


  ...Niin. Oli niin nälkä, ettei pystynyt kirjoittamaan. Mutta. Torstaina mentiin päivälliselle taas porukoille. Se on oikeastaan ollut nyt se ainoa paikka, jossa syön eläintuotteita. Oon meinaa ollut melkoisen hyvä nyt jo muutaman viikon ajan mun vegaanilinjan kanssa. Voisin ehkä kirjoittaa siitä oman postauksensa, jossa kertoisin kuulumisia sillä saralla. Kattokaa nyt tota Rusinaa, se on ihan vauvanaama vielä. Kasvaakohan se koskaan isoksi? Toivottavasti ei. Mutta matolle kusemisen se voisi kyllä jo lopettaa. Nyt karkaa ajatus, ruokakooma. :D Eilen lauantaina oltiin kavereiden kanssa liikenteessä. Etkoilta faijan bändin keikalle Uuteen Vanhikseen (haha) ja siitä jatkoille Uunoon, joka oli muuten aivan täynnä. Voi Järvenpää ja Järvenpään yöelämä.

  Tänään olisi tavoitteena muistaa taas se, etten ole ihan vielä valmistunut ja tarttua kandin kirjoittamiseen. Tai vaihtoehtoisesti johonkin taidehistorian esseeseen. Äh, sitä ei jotenkin yhtään enää osaa ajatella opiskeluja, kun maisema on vaihtunut ja, no... kaikki on vaihtunut. Mutta pakko ne on sieltä saada pois takaraivoa kolkuttelemasta. Ehkä katson yhden Poirotin Yle Areenasta ja sitten. ;)

•••

  //...Yes. I was so hungry I couldn't write. But. On thursday we went for a dinner to my parents'. That is actually the only place where I eat any animal products nowadays. Because I've been quite good with my vegan thing. I could propably write a post about what's going on with that. Look at Rusina. She's such a puppy face. Will she ever grow up? Hope not. Well, she could stop peeing on the carpet, though. I'm rambling, food coma. :D Yesterday, on saturday, we were out with some friends. From a preparty to my dad's gig at Uusi Vanhis (haha) and from there to the afterparty at Uuno. Oh Järvenpää and Järvenpää's nightlife.

   Today it is my goal to remember that I have not graduated yet and to work on my thesis or some art history essay. Argh, somehow it's so hard to think about studies when the scene has changed and, well... everything has changed. But that needs to be taken care of. Maybe just a one Poirot and then I'll look in to it. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com