18. joulukuuta 2015

FIVE DAYS!


  Mitäs tässä onkaan tapahtunut? No ainakin käytiin keskiviikkona katsomassa Star Wars - The Force Awakens ensi-illassa ja leffahan oli aivan huippu! Jos siellä sattuu olemaan muita SWn ystäviä, jotka eivät ole vielä nähneet kyseistä pätkää, niin en spoilaa mitään, mutta sanon vain sen yllättäneen positiivisesti. Eli kannattaa mennä katsomaan! ^^ Leffan lisäksi olen nähnyt ystäviä ja puuhastellut perus joulupuuhasteluja. Se mua harmittaa, että mun blogiini suunnittelema ylläri meni ihan puihin... :( Ei pitäisi koskaan sanoa mitään ennen kuin kaikki on varmaa haha. :D Ensi vuonna täytyy organisoida paremmin! :)

  Nyt vietetään oikeastaan toiseksi viimeistä päivää täällä meidän kodossa Hyvinkäällä ennen Kellokoskelle menoa. Miettikää! Mitä hittoa? Viisi päivää jouluun? Melko hurjaa... Tänä vuonna ei aloitettu liian aikaisin ahmimista, vaan leivottiin meidän ensimmäiset torttu- ja piparisatsit vasta tänään huomisia illanistujaisia varten.


  Yleensä ollaan aloitettu herkuttelu ajoissa ja jätetty kaikki muu viime tinkaan, mutta tällä kertaa ovatkin lähes kaikki lahjat jo paketeissa ja kortit kirjoitettu. Paljonhan tässä vielä tulee hommaa olemaan, kun pitää kaikkia ihmisiä nähdä ennen aattoa ja auttaa järkkäämään joulu vielä porukoille aatonaatoksi ja vaarille aatoksi. Saan koristella kolme kuusta tänä vuonna! ^^ Mutta mä olen aina ollut sitä mieltä, että kaikki se valmistelu on juuri sitä parasta ja sitä on ihan hassua stressata. Leipominen, paketoiminen, kokkaaminen, siivoaminen, ostostelu... Ei niiden pitäisi olla paniikin aiheita, vaan osa sitä joulua. :) Mutta nyt menen nauttimaan viimeisestä hiljaisesta illasta sohvalle teekupposen kanssa. Heips!

•••

  //On wednesday we went to see The Force Awakens and it was so good! Not going to spoil if you haven't seen it yet but let's just say it was a pleasant surprise. Then I've been seeing my friends and doing basic Christmas stuff. Now we are spending our second last day at home before going to my parents'. But think about it! What the heck? Five days till Christmas? Crazy... This year we didn't start the devouring too early as we baked our first xmas treats today.

   Normally we've started chomping early and left everything else for the last day. But this time almost all presents are wrapped up and cards are written. Well, there is still a lot to do since I need to see people before the christmas eve and help at my parents' house on the eve's eve and at my grandpa on the eve. I get to decorate three trees this year! ^^ But I've always thought that preparation is the best part! Baking, cooking, cleaning, wrapping, shopping... Those shouldn't be reasons for panicing but a very important part of Christmas. :) But now I'll go and spend my last quiet evening on our sofa with my cup of tea. Bye!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com