31. joulukuuta 2015

HOW WAS OUR CHRISTMAS


  Siis minne, oi minne ovat päiväni kadonneet? Valehtelette jos sanotte, että joulusta on jo viikko... viikko!? No joo, olen vieläkin niin väsynyt siitä kaikesta matkaamisesta ja järkkäilystä, että päivät ovat edenneet vallan sumeissa tunnelmissa. Kaiken actionin jälkeen olen lähinnä vain tehnyt kuolemaa kotona. Mutta miten teidän joulu meni? Tuntuuko teistäkin, että juurihan se oli ja kohta on jo ihan eri vuosi?

  Meidän joulu alkoi varsinaisesti 19. päivä pienenpienillä pikkuporukan pikkujouluilla meillä kotona. Oli aivan huippua: syötiin, rentoiltiin, pelailtiin ja naurettiin. Seuraavana aamuna pakattiin äkkiä kamat sekä eläimet autoon ja ajettiin mun porukoille Kellokoskelle. Siellä me aloitettiin kunnon christmas preparationit. Leivottiin, järkkäiltiin, nähtiin ihmisiä ja koristeltiin pari kuustakin (tänä jouluna koristelin kolme!). Sitten 23. päivä me syötiin ensimmäinen jouluateria.
•••

  //Where did the days go? You are so lying if you say it's already been a week since Christmas... a week! Well, I've been so tired of all the travelling and hustling that my days have been pretty fuzzy. After all the action I've mostly been dying at home. But how was your x-mas? Do you feel like Christmas was only a moment ago and now it's already new years eve? Our Christmas started on 19. when we had a little pre-Christmas party at our place. We had so much fun! We ate, chillaxed, played games and laughed. The next morning we packed our car and drove to my parents' place. There we started really preparing for Christmas. We baked, organized, saw people and decorated a couple trees (this time I decorated 3!). Then on 23. we ate the first Christmas dinner.  Aattona oli sitten pääjouluateria vaarilla. Mikä tuuri meillä oli, että remontissa ollut talo saatiin juuri päivää ennen aattoa valmiiksi! Aattopäivä oli muutenkin jotenkin niin ihana. Viime joulut ovat olleet jollain tavalla omituisia. Tätä joulua edeltävä oli ensimmäinen ilman mummua ja sitä edellinen oli vain... outo. Tämä oli taas vähän niin kuin vanha kunnon joulu. ^^ Sain ihania lahjojakin! Pitääkin näyttää teille tuossa ensi vuonna. ;) Kuvasinkin jo videon niistä ja se tulee luultavasti huomenna, mutta voisin laittaa jotakin myös tänne!

  Mutta tosiaan, joulupäivänä me pakattiin taas auto ja ajettiin Nakkilaan katsomaan Iiron sukulaisia. Siellä otettiin lungisti ja syötiin jouluateriat numero 3 ja 4. Koiratkin olivat tyytyväisiä, kun saivat olla vähän landella ja juoksennella vapaana.
•••

  //On eve we ate the second meal at my grandfather's. We were so lucky that the renovation was ready on time and we got to eat there. The eve was lovely. The last two Christmases have been a bit weird so it was great to have like a good old christmas, you know. And I got awesome gifts too! I need to show some to you next year. ;) I already filmed a What I got fot Christmas -video and it'll propably be up tomorrow, but I could also show something here on the blog! But anyway, on 25th we packed the car again and drove to Nakkila to see Iiro's family. There we ate the x-mas dinner number 3 and 4. Since we were at countryside the dogs got to run around free and they were so happy.  Me lähdettiin takaisin porukoille seuraavana päivänä, oltiin yötä ja sunnuntaina syötiin karjalanpaistia ennen kuin ajettiin lopulta kotiin. Maanantaina piti vielä käydä tekemässä viimeiset sukuloinnit ja sitten se oli siinä. Kaksi päivää tässä kerkesi hengähtämään ja nyt olisi sitten uusi vuosi. :D Ohho. Enhän mä ole ollenkaan kerennyt valmistautua tähän! Ei suunnitelmia, ei vaatteita mietittynä... Noh, kaipa tässä on nyt tällainen go with the flow tilanne ja katsotaan, mitä ilta tuo tullessaan. Joka tapauksessa, toivottavasti teillä on huikea uusi vuosi ja uudenvuodenlupaukset valmiina! Nähdään 2016! :3

•••

  //On the next day we drove back to my parents', stayed the night and on Sunday we ate some karelian hot pot before returning home. On Monday we still had to go see some relatives but after that the whole hassle was over. So I've had two days to breath and now it's new year's. :D Whoa. And I haven't had any time to prepare for this! No plans, no clothes chosen... Well, this looks like it's going to be one of those go with the flow times and we shall see what the night will bring. But hope you all have an awesome New Year! See you in 2016!
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com