2. helmikuuta 2016

BLOG GOALS


  Tänä vuonna mun blogi on ollut olemassa viisi vuotta, ensi Lokakuussa vietetään synttäreitä. Koko tämän ajan olen koittanut löytää tasapainoa erilaisilla aikatauluilla ja aikatauluttomuuksilla. Mutta ne eivät vaan koskaan ole toimineet, koska siellä taustalla on ollut yksi erityisen iso estävä tekijä - minä. Minä itse. Olen juuri niitä ihmisiä, jotka eivät anna itsensä päästä eteenpäin. Kiusaan itseäni sellaisilla naurettavilla ajatuksilla kuin "en mä viiti tehdä liikaa töitä mun blogin eteen, koska muut huomaa sen..." ja "mihin mä muka pääsen tän kanssa, no en mihinkään, tosi noloo ees yrittää...". Aahaha nyt vaan naurattaa noi ajatukset, miten olen voinut olla noin tyhmä?

  No, tiedänhän minä mistä se johtuu. Kun ympärillä on ihmisiä, jotka toistuvasti vähättelevät kaikkea mitä teet, se saa väkisinkin epäilemään itseäsi. Mutta nyt en enää pelkää sanoa, että mulla on tavoite. :) Ja nyt, kun en häpeä sanoa sitä ääneen, voin alkaa tekemään töitäkin sen eteen.

Mitä sitten haluan blogiltani? Haluan...

• ...että blogillani on selkeä aikataulu/rytmi julkaisuille.
• ...tuottaa mahdollisimman laadukasta ja omannäköistäni sisältöä.
• ...että blogini saa näkyvyyttä.
• ...panostaa blogiini enemmän, koska nautin tästä aivan älyttömästi!
• ...että blogini saa joku päivä oman osoitteen ja ammattimaisen ulkoasun.
• ...päästä niin pitkälle kuin pystyn rakastamani harrastuksen kanssa. :)
• ...ehkä mahdollisesti muuttaa sen kokonaan englanninkieliseksi. Jokaisen postauksen kääntäminen on yllättävän aikaa vievää hommaa. Mutta mitä te sanotte siihen? Kertokaa mielipiteenne, koska ne ovat tärkeitä! :)

  Ja aloittaakseni nyt tavoitteiden saavuttamisen, loin ihka oikean ja erityisen upean aikataulun, josta en enää häpeä pitää kiinni (...mitä ihmettä mun päässä on oikeasti liikkunut? Että oikein pitäisi hävetä? En tosiaan tiedä...).

  Uuden aikatauluni mukaan blogipostauksia tulee nyt pääosin tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin julkaisen esimerkiksi viikkopostauksia. Otan kuitenkin vapauden julkaista myös muinakin päivinä, jos tuntuu siltä. ;) Nyt on kuitenkin tärkeää, että on jokin runko, johon alkaa rakentamaan rutiinia. Videoita teen kaksi viikossa ja ne julkaistaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tietty olen tietoinen siitä, ettei elämä mene aina niinkuin haluaa ja poikkeuksia tulee, mutta tässä olisi kuitenkin tarkoitus pysyä kaikkien mahdollisuuksien mukaan. :)

  Tällaisten suunnitelmien ja aikataulujen tekeminen on mun luonteiselle ihmiselle ihan must-juttu, että asiat ylipäätänsä hoituu. Unohdun niin helposti haaveilemaan viikoksi tai kahdeksi. :D Mutta tähän loppuun voisin sanoa sen, että älkää hävetkö sitä, että teillä on tavoitteita. Älkääkä hävetkö sitä, että haluatte ne joskus saavuttaakin. Niinkuin Iiro sanoisi, niin "kukaan ei tule koskaan antamaan sulle mitalia siitä, että et ollut nolo ja tehnyt töitä sun tavoitteiden eteen." :) Ja see you on Friday! ;)

•••

  //This year my blog has existed for five years, we'll celebrate it's birthday in October. All this time I've tried to find balance by scheduling and unscheduling. But it has never actually worked 'cause there's always been this huge blocking barrier - Me. I'm one of those people who won't let them selves get forward. I'll tease myself with ridiculous thoughts like "I don't wanna work for my blog too much 'cause people will notice" or "where will I ever get with this, nowhere, it's embarrassing to even try." Aahaha now those thoughts only make me laugh, how could I've been so stupid?

  Well, I know where it comes from. When you are surrounded by people who constantly understate everything you do, it will inevitably make you doubt yourself. But I am no more afraid to say that I have a goal. :) And now that I'm not ashamed to say it out loud, I can actually start working for it.

But what do I want from my blog then? I want...

• ...that my blog has a posting schedule.
• ...to make good quality content that is me. 
...that my blog gets more coverage.
• ...to work more for my blog, because I really love doing this!
• ...that someday my blog will get it's own domain and professional layout.
• ...to get as far as I can with my beloved hobby. :)
• ...maybe possibly to write it only in english. Translating every post is suprisingly time-consuming. But what do you think about that? Tell your opinions 'cause they really matter! :)

  And to start achieving my goals I made this absolutely beautiful schedule that I'm not ashamed to follow (...what the hell have I been thinking? Ashamed? No idea...). So I will be posting on my blog on Tuesdays, Fridays and on Sundays I'll post for example week updates. But I'll post on other days too if I feel like it. ;) The most important thing right now is to have a frame. I'll upload videos every Wednesday and Sunday. I know life doesn't always go exactly how you want it to but I'll try my best to keep up with my schedule.

  Making these kind of plans and schedules is a must for a person like me. I can easily daydream away for a week or two and forget about all the things I needed to do. :D But anyway, don't you ever be ashamed of having goals. And don't be ashamed of wanting to achieve them too someday. Like Iiro would say "nobody is ever going to give you a medal for not being silly and trying to achieve your goals." :) See you again on Friday! ;)


4 kommenttia:

 1. kuulostaa hyvältä!! tohon englanniksi muuttamisesta kommentoin sen verran, että oon kyllä sen kannalla jos ite tykkäät enemmän kirjoittaa englanniksi. :-) sulla on tuo lookbook jne oot niin omaperäinen että saattaisit saada enemmän lukijoita jos osaa mennä oikeita reittejä tai jotakin

  en mä tiedä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo täytyy miettiä vielä tuota englantijuttua. Ei ole ainakaan vielä saanut kauheasti vastarintaa. Maybe, maybe... Mutta musta on niin kiva, että siellä ruudun toisella puolen on sellaisia tsemppareita kuin sinä. :)

   Poista
 2. ainakin valoit itseeni inspiraatiota blogin kanssa. Itse rakastan tätä harrastusta niin paljon, mutta oman itsensä löytäminen blogin kautta on haaste. Kiitos ja onnea koitokseen ! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että inspaannuit! ^^ Onnea sinne myös blogin kanssa. Se vaatii vain paljon analysointia, prosessointia ja hommaa, kyllä se sieltä vielä löytyy! :)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com