28. helmikuuta 2016

FAVOURITE BLOGS ATM

  Hello, people! Friday post turned into a Sunday one because Life but I'm now back with some of my favourite blogs! I listed down 9 blogs that inspire me the most in 7 different categories. And hey! Thanks for helping me out, I did find something new to read. ^^ All my favourites are not that underground and some of you have propably heard of these before, but if you happen to find something new for your reading list, that's great!

  //Hello, ihmiset! Perjantaipostauksesta tuli nyt sunnuntaipostaus, koska elämä, mutta I'm back muutaman mun lemppariblogin kanssa! Listasin alas yhdeksän mua inspaavaa blogia seitsemässä eri kategoriassa. Ja hei! Kiitos jelpistä, löysin parit uudet luettavuudet. ^^ Kaikki näistä eivät ole kovinkaan undergroundeja ja osa teistä on varmasti törmännyt näihin aiemminkin, mutta jos löydätte jotain jännää lukulistallenne, niin hianoa!


• FASHION INSPIRATION •

IN THE FROW


  In the Frow is a classic fashion blog. I've followed Victoria for many years now and it's been so inspiring to see her succeed and grow as a person. She writes very informatively about fashion, shows, brands, beauty, travel, life etc. And what a lovely and humble personality! She is a fashion blogger "giant" worth following around.

  //In the Frow on oikein sellainen klassinen muotiblogi. Olen seurannut Victoriaa jo ties kuinka kauan ja on ollut hienoa seurata hänen menestystä ja kasvua. Kirjoittelee tosi monipuolisesti ja informatiivisesti muodista, näytöksistä, brändeistä, kauneudesta, matkailusta, elämästä jne. Ja ihan huippu nöyrä persoona! Tämä on sellainen "muotiblogijätti", jota kelpaa seurailla.


• CLOTHING INSPIRATION •

MISS PANDORA


  Miss Pandora creates outfits based on for example art, specific era or old magazines and then photographs her looks in absolutely beautiful settings. Stunning looks, stunning photos,... So much inspiration right here!

  //Miss Pandora rakentelee asuja esmes taideteosten, tietyn aikakauden tai vaikka vanhojen lehtien pohjalta. Näitä asuja hän sitten kuvailee aivan hävyttömän ihanissa puitteissa. Upeita lookkeja, upeita kuvia... Niin paljon inspistä!


• PHOTOGRAPHY •

EMILY SOTO


  Her talent is amazing. I don't follow that many photographers since I have a very specific style I like, but Emily Soto's work is a spot on! And how beautifully she shoots on polaroids and film...

  //Wau, wau, wau. En seuraile kovinkaan monia valokuvaajia, koska mulla on se tietty tyyli mistä tykkään, mutta Emily Soton kuvat ovat aivan spot on! Ja eikä, miten ihania kuvia se ottaa polaroideille ja filmille...• STYLE PERSONAS •

HELEN ANDERZ


  I mostly watch her YouTube -channel but really love the vibe on her blog too. She's a British rock chick with an "I don't give a f*ck" -attitude.

  //Enimmäkseen seurailen Heleniä tuolla YouTuben puolella, mutta tykkäilen myös blogin viboista. Brittiläinen rokkarimuija, jolla on ihailtava "I don't give a f*ck" -asenne.  Oh, Zoe. She is such a great personality. I'd love to meet her some day because she seems so real, smart and down-to-earth. She carries her "rocker-goth" style so well, too. Lifestyle, festivals, beauty and fashion.

  //Ah, Zoe. Ihan jotenkin mielettömän ihana persoona. Vaikuttaa sellaiselta aidolta, viksulta ja maanläheiseltä tyypiltä. Sellaiselta johon voisi ehkä joskus haluta törmätäkin. Kirjoittelee mm. lifestylea, festareista, kauneudesta ja muodista.  She has her own simple, edgy and sporty style. What I love about her style is the certain relax drapiness. She posts a lot of outfits and that's the main reason I love this blog.

  //Simppelin, "edgyn" ja sporttisen tyylin omaava bloggaaja. Tykkään jotenkin siitä, miten kaikissa asuissa yhdistyy sellainen rentous. Postailee paljon asukuvia ja se onkin yksi pääsyy, miksi tykkään seurailla.


• EQUESTRIAN •

AADAN HEVOSELÄMÄÄ


  It's surprisingly hard to find quality equestrian blogs, I have no idea why. Maybe riders are too busy at the stables to seriously keep a blog or something. But Aada's blog is one of the best I've managed to find. As a show jumping lover I like how diversely she posts about her training, competitions and daily life.

  //On jotenkin yllättävän vaikeaa löytää laadukkaita hevosblogeja, en yhtään tiedä, että miksi. Ehkä ridaajat on liian kiireisiä talleilla, ettei ole aikaa keskittyä paljoa blogiin, who knows. Mutta Aadan blogi on yksi parhaimmista, johon olen törmännyt. Koska olen itsekin esteratsastusihmisiä, niin tykkäilen siitä miten monipuolisesti Aada kirjoittaa esim. treeneistä, kilpailuista ja ihan jokapäiväisestä elämästä.  This was one of your suggestions! These kind of blogs used to be everywhere and I absolutely loved the vibe they had. But then they all sadly disappeared, guess the trend was over. But I really like the mood of the pictures on this blog. :) Makes me feel cosy. It inspires me to look back a bit and see what I've lost over time and what could be brought back.

  //Tämä oli yksi teidän ehdotuksista! Nämä tällaiset blogit oli joskus niin joka puolella ja mä tykkäsin niiden fiiliksestä tosi paljon. Mutta sitten ne katosivat jonnekin kiven alle! Ehkä trendi oli ohi, en tiedä.. Mutta tykkään tosiaan paljon tän blogin moodista. :) Tulee sellainen kotoisa olo. Ja se myös inspaa vähän kattelemaan taaksepäin ja miettimään, että mitäs jäikään matkan varrelle ja mitä sieltä voisi tuoda takaisin.


• READER'S BLOG •

ONNELLISTA ON

  Eight of you linked your own blogs and this moved me personally the most. How funny! Not the fact that especially this blog moved me, haha, but how reading this blog feels like reading 17-year-old me's diary! The writing and thoughts, everything's somehow so relatable. Maybe even on a bit spooky level! But I enjoyed reading Anna-Maija's thoughts on life and why is the latest entry on 5th of Feb? ;) Keep it up girl! :)

  //Kahdeksan teistä linkkasi bloginsa mulle ja tämä liikutti mua henk.koht. eniten. Hassua! Ei se ole hassua, että miksi just tämä blogi liikutti haha! Mutta se, että tätä kun lukee, niin tuntuu kuin lukisi 17v. Minän päiväkirjaa! Kirjoitusasu, ajatukset, kaikki jollain tapaa on niin samaistuttavaa. Ehkä jopa vähän sellaisella spookylla tavalla. :D Mutta mun mielestä oli tosi kiva lukea Anna-Maijan ajatuksia elämästä ja miksi viimeisin postaus on kirjoitettu viides helmikuuta? ;) Keep it up girl! :)

  So that was it! But it would be lovely to find more those underground blogs. It's just that all I've managed to find are either posting very unfrequently or they aren't posting at all. So I'll always be super happy to hear about your finds. :)

  //Eli siinä ne sitten oli! Mutta olisi kyllä tosiaan hienoa löytää enemmän niitä pienempiä ns. underground-blogeja. Mutta jotenkin kaikki löytämäni tuntuvat joko postaavan äärimmäisen harvoin, tai sitten ei ollenkaan. Eli jos satutte jatkossakin löytämään jotain piilohelmiä, niin otan ilomielin vinkkiä vastaan. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com