23. helmikuuta 2016

FAVOURITE WINTER PIECES

  This winter there hasn't been any outfits on the blog. But there isn't that much to show to be honest, haha. Still wanted to share some of the key pieces before we absolutely dive into the spring/summer world. So when I was lazy, which was for the whole winter, these pieces saved my day.

•••

  Tänä talvena ei ole paljoa asupostauksia näkynyt täällä blogin puolella. Mutta jos totta puhutaan, niin eipä ole paljoa näytettävääkään, haha. Halusin kuitenkin jakaa parit lempparivaatteet/-asusteet ennen kuin ihan todella sukelletaan sinne kevät/kesä -maailmaan. Eli kun laiskotti, mikä siis oli koko talven, niin nämä pelastivat mun päivän.


  Crew neck sweaters have already become my winter trademark. This winter was no exception and these two were my nearly everyday companions. I do have a lovely baby blue high neck from Zara, but sadly it was too warm for the most of the winter. So, these did the job being suitable with almost every bottom I own.

•••

  Crew neck neuleista on tullut sellainen mun talvi-tavaramerkki. Eikä tämä kulunut talvi ole ollut ollenkaan poikkeus ja nämä kaksi villistä ovatkin olleet lähes jokapäiväisiä kumppaneita. Mulla on myös se Zarasta ostettu vaaleansininen hign neckki, mutta se oli valitettavasti välillä vähän liiankin lämmin. Joten nämä kaksi toimivat työmuuleina sopiessaan yhteen melkeimpä kaikkien omistamieni alaosien kanssa.


  In fall I was drooling over tartan skirts. The pattern is very "country chic" and that's a style I absolutely adore. This wool mix one I found from Lindex, surprisingly, and it has to be my favourite! Lovely cut, colours and material. When ever the temperature rose upon -10°C I put on this baby with my cable knit thights and was ready to conquer the world, or at least the nearest grocery store... Anyway, felt so awesome and cosy!

•••

  Syksyllä himoitsin tartan-hameita aivan hulluna. Se kuosi on niin "country chic" ja sitä tyyliä taas tykkäilen tositosi paljon. Tämän villasekoiteversion löysin Lindexistä, kumma kyllä, ja sen täytyy olla mun lemppari! Ihana leikkaus, värit ja matsku. Aina, kun lämpötila nousi yli kymmenen miinusasteen, niin laitoin tämän sukkisten kanssa ja olin valmis valloittamaan vaikka ja mitä. Ainakin lähimmän ruokakaupan... :D Mutta enivei, olo oli aina mahtava ja jotenkin niin kotoinen!


  Other two of my fave bottoms were my brown midi skirt and grey Zara leggins. Oh, those leggins... I've been wearing them wayyy too much, they were my ultimate go-to this winter. The skirt got so many "how can she wear a skirt"- looks, but it actually kept me more warm than any pants in my wardrobe. And when I wore it with my baby blue high neck, it kept away even the fiercest snow storms.

•••

  Parit muut mun lempparialaosista olivat ruskea midihame ja harmaat Zaran leggarit. Ah, ne leggarit... Niitä mä olen käyttänyt aiiivan liikaa ja ne olivatkin mun ultimate go-to tänä talvena. Tuo hame kyllä sai niin monta "miten hitossa toi voi pitää hametta näin kylmällä" -katsetta, mutta itseasiassa se piti mut paljon lämpimämpänä kuin yhdetkään omistamani housut. Ja kun yhdistin sen mun vaaleansiniseen high neckkiin, niin se kyllä piti turvassa niiltä vihaisimmiltakin lumimyräköiltä.


  My favourite accessory has to be these Pier One booties. I'm so glad I ordered these! Nice leather, good looking and most importantly maybe the most comfortable boots I've ever walked in! They will be loved till death do us part.

  But yeah, that's basically it! Mixing and matching these and adding some other pieces to the mix at times got me through this winter. Survived! Now I certainly need to do a summer update to my wardrobe. Creating looks with these doesn't really inspire me that much anymore. Go figure. ;)

•••

  Mun lemppariasuste oli ehdottomasti nämä Pier One -saappaat. Oon niin happy, että tilasin ne! Hyvää nahkaa, hyvän näköiset ja mikä tärkeintä, ehkäpä mukavimmat saappaat joissa olen koskaan kävellyt! Näitä tullaan rakastamaan kunnes kuolema meidät erottaa.

  Mutta! Siinä se aikalailla oli. Näitä mixailemalla ja mätsäilemällä ja lisäilemällä välillä jotain muutakin mukaan soppaan selvisin tästä talvesta. Mutta nyt on kyllä tarvetta oikein kunnolliselle vaatekaapin kesäpäivitykselle. Koska jostain kumman syystä nämä eivät enää ihan niin täysillä inspaa. :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com