18. maaliskuuta 2016

WHAT RESOLUTIONS?


   January awesome, February almost as awesome and March... starting to slip. Only a bit. Okay, a lot. This is the time when people slowly start to forget their New Year's resolutions. "What sugar break? Don't remember promising anything like that............" Yas. That has been happening, at least for me, and for a while now. March, the month of struggles.

  But no! This year we shall fight, my brothers and sisters! This year we'll have our healthier life, summer bodies or what ever and we won't let March to take it from us! This is a true battle speech lol. :D March against March.. okay I'll stop. But no, seriously. If you see it coming every year, the giving up and disappointment in yourself, it doesn't need to happen. If March was a failure April can be even better than January. :) Nothing's lost yet. If you're for example dreaming of that bikini friendly body, you have plenty of time to really work for it. It still snowed today. ;)

  So I'll start tonight with a healthy evening sporridge, then go to bed early and start early tomorrow with my pilates again. I won't have treats before Easter or after Easter. I'll get everything in order and there we go again! :) If you've been better with your resolutions, awesome. But if there are also those like me who have been slipping a bit then hear me: Why the heck would you stop working for it now? You can still do it, there's still plenty of this year left! So go to work for your resolutions, I definitely will. ;)
•••

  //Tammikuu awesome, Helmikuu melkein yhtä awesome ja Maaliskuu... no ehkä vähän lipsuu jo. No aika paljonkin. Tämä on just sitä aikaa, kun ihmiset alkaa pikkuhiljaa ovelasti unohtelemaan uudenvuodenlupauksiaan. "Mikä sokerilakko?" Yas. Tätä on tapahtunut mulle jo jonkin aikaa. Maaliskuu on ollut sellainen räpiköintikuukausi.

   Mutta ei! Tänä vuonna me ei luovuteta, siskot ja veljet! Tänä vuonna me saavutetaan vaikka sitten se terveellisempi elämä tai bikini body, eikä me anneta Maaliskuun viedä sitä meiltä! Tämä on oikein tämmönen kunnon battle puhe. :D Ei mutta ihan totta. Jos sä joka ikinen vuosi näet sen tulevan, sen luovuttamisen ja pettymykset itseesi, niin sen ei tarvitse mennä niin. Jos Maaliskuu nyt oli vähän fail, niin Huhtikuu voi olla vielä parempi kuin Tammikuu. :) Mitään ei olla vielä menetetty. Jos vaikka nyt haaveilet siitä bikiniystävällisestä vartalosta, niin sulla on vielä vallan hyvin aikaa tehdä töitä sen eteen. Tänään satoi vielä lunta. ;)

   Eli tänään mä aloitan terveellisellä iltapuurolla, sitten menen aikaisin petiin ja aloitan huomenna aikaisin pilateksella. Herkkuja en syö ennen pääsiäistä, enkä sen jälkeen. Mämmiä pitää saada. Ja pääsiäismunia. Laitan kaikki asiat järjestykseen ja sitten mennään taas! :) Jos sä olet ollut hyvä lupaustesi kanssa, niin awesome. Mutta jos olet minun lailla ollut vähän huono ja olet vähän luisunut raiteilta niin sanotusti, niin hear me: Miksi hemmetissä lopettaisit työn tekemisen nyt? Sä voit edelleen saavuttaa kaiken, vuotta on vaikka kuinka jäljellä! Eli mene tekemään töitä tavoitteidesi eteen, jos et sinä, niin minä ainakin! ;)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com